torek, maj 05, 2009

VIDEO: Občina in Pekarna na dveh bregovih - Večer, 23.04.2009

VIDEO: Občina in Pekarna na dveh bregovih

Današnja predstavitev postopkov za obnovo Kulturnega centra Pekarna je v Mestni hiši Rotovž potekala brez uporabnikov Pekarne. Podžupan mariborske občine Andrej Verlič je očitek, da med občino in Odborom za Pekarno ponovno prihaja do šuma v komunikaciji, kategorično zavrnil.


Marko Vanovšek
Današnja predstavitev postopkov za obnovo Kulturnega centra Pekarna je v Mestni hiši Rotovž potekala brez uporabnikov Pekarne.



Podžupan mariborske občine Andrej Verlič je očitek, da med občino in Odborom za Pekarno ponovno prihaja do šuma v komunikaciji, kategorično zavrnil. "V sodelovanju z MKC Maribor in uporabniki KC Pekarna smo zadevo pripeljali do idejnega projekta," je povedav Verlič in napovedal, da bo prenova Pekarne do leta 2012, ko bo Maribor Evropska prestolnica kulture, dokončana. Pekarnarji pa se čutijo ogoljufane, saj da je vodstvo MOM potem, ko je od njih pridobilo dovolj informacij, komunikacijo z njimi prekinilo ...



Za kamero Pekarnarji danes niso bili dosegljivi, ker bodo aktualno obnovo Pekarne javno pokritizirali na jutrišnji tiskovni konferenci.


Vesna Lovrec

1 komentar:

kula pravi ...

zanimivo