torek, maj 29, 2007

KEVIN CLUBBIN'''' !!!!!!!!!!


8. junija 2007 se bodo berlinski DJ-i izkrcali v Gustafu in priredili najboljšo barvito »Kevin Clubbin« zabavo. Hintergrundrauschen in Clockfaces s svojim beat stepom jamčijo veličastno in vznemirljivo vlažno noč ... DJ Scarlett Johanson in domači gostje (vidžeji in didžeji) bodo povzročili pravi glasbeni masaker.


Hintergrundrauschen:

Ekipa out step didžejev Equisite-Berlin, znana po svojih terorističnih partijih v avlah bank in drugih javnih mestih, se bo predstavila z turntable mix!!


Clockfaces:

To je Roey Tidhar. Že pri šestnajstih letih je začel snemati čudne vesoljske posnetke pod imenom »DJ Smokes«. Leta 2003 je končal svoj prvi demo »Thereunder«, ki je bolj »glitch« glasba, z njegovim vokalom in kitarami. Njegove pesmi so se vrtele po skoraj vseh izraelskih radijskih postajah, seveda samo pozno ponoči. Leta 2004 je Roey spoznal zasedbo Xejax (Yoav Lavi), s katerim sta ustanovila »Are with us«. Gre za projekt, ki bi ga najbolje označili kot »lo-fi produkcijo«. Vsebuje njun vokal z uporabo razlomljenega mikro beata ter žive instrumente kot je kitara. Njuna pesem »Let me go« se je prebila na znani izraelski »Polaroid 4«. Leta 2005 se je Roey preselil v Berlin. Sedaj nastopa v Proxi klubu in v klubu Schwuz v Berlinu.

Gostje + vidžeji : presenečenje!


Cena: 4 evre; vsa sredstva so namenjena Fundaciji Otto-Prod.

Začetek: 23.00 do ...
Kraj: Dvorana Gustaf, Pekarna
Naslov: Pekarna
Ob železnici 8
2000 Maribor

1 komentar:

Unknown pravi ...

Yeo let's continue with freaks and sloveniarof the 6th and 7th of july in Pekarna...
feat. Ultre, fenshu, Neurone, Baudu, Jakuzi attempt, Scarabeus dream.