torek, januar 23, 2007

Reggae dance hall v Gustafu, 20.01.2007

Pekarniški blog smo doslej uporabljali kot neko vrsto online arhive, torej brez naših komentarjev ali poizkusov blogerskega pisateljevanja. Odslej naj bi bilo povsem drugače, saj smo se odločili, da bomo vključili tudi naše komentarje. In tako smo pred prvim tovrstnim izdelkom.

Minulo soboto se je zgodila najnovejša inačica Reggae dance hall eventa, že šesta po vrsti, odkar smo lani aprila videli in doživeli njegovo izjemno uspelo porajanje.
V dvorano je skozi ves večer vstopilo med 120 do 15o ljudi in večina je v Gustafu tudi ostala. V začetku je bila publika malce sramežljiva, ko pa so se dodobra podprli z alkoholom so migali vsi, tudi tisti ob šanku.

Dve mladi dami sta zbirali prostovoljne prispevke v obliki dreadloksov. Vsakdo s takšno frizuro je bil naprošen za eno kitko, toda uspeh je bil bolj kilav, čeprav sta nekaj malega vseeo nabrali. Slišali smo nekaj obiskovalcev, ki so malce protestirali zaradi glasbe. Prišli so namreč na reggae, njihova zaznava te godbe pa je takšna kot pri večini neuke publike.
Diši ter spominja na Boba Marleya in tisto obdobje. Kaj več o tem naslednjič.

Ni komentarjev: