četrtek, junij 26, 2008

8. Pri'i Pa Vi'i festival



8. Pri'i Pa Vi'i' festival
Petek 27.6.2008
Dvorana Gustaf Pekarna
ob. 20.uri
Vstop prost!

V sodelovanju z domorodskima skupinama KC Pekarne, Blutwurst in Muškat Hamburg, se v dvorani Gustaf obeta že 8. po vrsti Pri'i Pa Vi'i festival.
nastopijo:

- Muškat Hamburg
- Blutwurst
- Dr. Zero
- Malo Morgen
- Rukola
- Take Off
- Živi Zid
- Tadej Vesenjak
- Cosa Nostra

Pa še copy-paste originalne najave MH in BW:

Festival Pri'i Pa Vi'i se je rodil na prelomu tisočletja enkrat proti koncu izjemno težkega šolskega leta, so smo člani skupin Muškat Hamburg in Blutwurst staknili glasve skupaj ter se odločili ponuditi delček svoje gastronomske in rokerske kulture v domači Pekarni, kjer tudi redno vadimo.

Tukajšnjemu občinstvu smo oboji bili pravzaprav precej znani in smo se zato že naslednje leto odločili, da povabimo goste. Pri tem ne skrivamo, da smo bili izbirčni, saj si težko prisluženo članstvo v takšnem cehu lahko pridobiš samo na en edini način - prideš in vidiš, naslednje leto pa se prireditve znova udeležiš, ponavadi brez posebnega vabila, kar povprečnemu bendu enostavno ne znese. V vseh osmih letih delovanja smo na tak način uspeli na oder in za mizo pripeljati eminentne goste, kot so spoštovana gospoda iz Drobtincev "Živi Zid", Mariborske aktivne rokerje "Malo Morgen", legendarne "Dr. Zero" iz Sladkega Vrha, nepogrešljive Šentiljčane "Cosa Nostra", sostanovalce in prijatelje "Take Off", stare in nove moči "CZD" ter "Rukolo" pa še mnoge druge zvezdnike. Vsako leto glasbeno ponudbo spremlja druženje ob dvorani Gustaf z obveznim slow foodom, prireditev pa so nesebično podpirali najboljši redarji, najlepše natakarice ter profesionalni ozvočevalci in air kitaristi. Kdor nam na povedano ne verjame, se prireditve očitno še ni udeležil in ko se boste odločili prepričati, morate ... heh - prit pa videt!

Muškat Hamburg & Blutwurst

Ni komentarjev: